Verrassingsmenu

3 gangen 4 gangen 5 gangen

€42.50
€52.50 €62.50

Tapas menu

Signature gerechtjes

In het tapasmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden. Een echte aanrader!!

€69.50
€89.50

Aperitief

Zeeuwse platte 00000

Zeeuwse platte 00000 - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

€26.50

Zeeuwse platte 00000

Zeeuwse platte 00000 – roerei - Anna Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

€ 34.50

Truffel pizza “Wiesen”

Kleine Truffel pizza “Wiesen”

12.50

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

€24.50

Anna gold

“Anna gold” 30 gram – Blini’s - crème fraiche - eiwit - bieslook

75.00

Voorgerechten

yellowfin tonijn

Tartaar yellowfin tonijn – kokos – dashi – passie – enoki -vinaigrette van witte soja

€ 22.50

Noordzee krab

Noordzee krab – avocado - groene appel - cremeux van tomaat - saus Choron

€ 26.50

coquille

Dun uitgesneden coquille – foie – witlof - Anna Gold kaviaar -Sherry vinaigrette

€25.50

weide kalf

Americain van weide kalf – pickles - zuurdesem krokant – eidooier – Hollandaise

22.50

Iberico

Gekonfijt Iberico koontje – kalfszwezerik – knolselderij – Madeira – truffel

€ 24.50

Ganzenlever

3 bereidingen ganzenlever • Parfait-picalilly-kaviaar • Pastei-confit de canard- kumquat • Gebakken-stoofpeer-vanille

€27.50

Hoofdgerechten

Snoekbaars

Hollandse Snoekbaars - appelstroop - romige zuurkool - Savora mosterd – kaantjes

€ 29.50

Tarbot

Noordzee Tarbot geroosterd - Riso – knolselderij - herfst paddenstoeltjes – truffel

€ 38.50

Kabeljauwrug

Kabeljauwrug zacht gegaard - Oosterschelde paling - bereidingen prei - beurre blanc in het groen

€ 29.50

Bresse kwartel

Ballontine van Bresse kwartel - confit van het boutje – foie – witlof – Madeira

€ 29.50

herten kalf

Zeeuws herten kalf - tutti frutti - bietjes zoetzuur - pommes fondant - laurierjus

€ 34.50

Tournedos

Tournedos “Rossini”

€39.50

Bio hoender

Bio hoender zacht gegaard . gesmolten foie . girollen . peulvruchtjes . Madeira

29.50

Nagerecht

Kaas

Kaas . selectie geaffineerde boeren kaasjes . fromagerie Guillaume . garnituurtjes

€ 17.50

Quatro formaggi

Quatro formaggi - kleine pizza – seizoens kaasjes - compote van witte druifjes

€ 17.50

Crêpes “Suzette”

€ 12.50

Herfst “2017”

Herfst “2017” Chocolade-amandel-Whiskey-walnoot

€ 12.50

Dame Blanche . Wiesen

€ 12.50