Verrassingsmenu

3 gangen 4 gangen 5 gangen

42.50
52.50 62.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden. Een echte aanrader!!

6 gangen 69.50
8 gangen 89.50

Aperitief

Zeeuwse platte 00000

Zeeuwse platte 00000 - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Zeeuwse platte 00000 . kaviaar

Zeeuwse platte 00000 – roerei - Anna Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

p/st 5.75
half dozijn 34.50

Platte Zeeuwse 0000 Asian style

Lauwwarm . soja . chili . black beans . koriander . yuzu

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Pommes "Tsarine"

Met Anna Dutch Royal kaviaar .30 gram

75.00

Voorgerechten

Noordzee krab

Noordzee krab - Cavaillon meloen - spicy kletskop – vadouvan

26.50

Zeebaars

Zeebaars – ceviche – tijgermelk – yuzu – grapefruit - tapioca

25.50

Oosterschelde paling

Oosterschelde paling – asperge - Anna Gold - henne dooiertje

27.50

Ganzenlever

Ganzenlever – rabarber - macadamia – Banyuls

28.50

Weide kalf

Weide kalf tartaar – soepje van Zeeuwse oester – kaviaar – zilte plantjes

24.50

Bresse kwartel

Bresse kwartel – ganzenlever – asperges – girollen – Madeira - voorjaars truffel

24.50

Hoofdgerechten

Zeeduivel rug

Zeeduivel rug – brandade - wadden kokkels – rouille - jus Bouillabaisse

36.50

Jonge zeetong

Jonge zeetong - Zeeuwse oester - prei – Anna Gold - beurre blanc

36.50

Noordzee tarbot

Noordzee tarbot – asperges – tomaat - saus Choron - zwarte olijf

39.50

Hollands kalf

Hollands kalf - ravioli met wang – zwezerik - mousseline – doperwt – basilicum

37.50

Bresse kwartel

Bresse kwartel – langoustine – tuinkruiden - algen Hollandaise

34.50

Weide lam

Weide lam - cous cous – wortel - ras el hanout - gezouten citroen - geiten yoghurt

37.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment geaffineerde seizoens kaasjes van kaas meester “Gillaume” met zijn garnituurtjes

17.50

Dame Blanche “Wiesen”

13.50

Aardbei “Romanoff”

13.50

Merengue

Merengue – framboos - lemon curd - hang op - vanille

13.50

Tarte tatin

Tarte tatin – banaan - toffee ijs

13.50