Verrassingsmenu

3 gangen 4 gangen 5 gangen

44.50
54.50 64.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden. Een echte aanrader!!

6 gangen 72.50
8 gangen 92.50

Aperitief

Zeeuwse platte 00000

Zeeuwse platte 00000 - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Zeeuwse platte 00000 . kaviaar

Zeeuwse platte 00000 – roerei - Anna Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

p/st 5.75
half dozijn 34.50

Platte Zeeuwse 0000 Asian style

Lauwwarm . soja . chili . black beans . koriander . yuzu

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Pommes "Tsarine"

Met Anna Dutch Royal kaviaar .30 gram

75.00

Voorgerechten

wilde zeebaars

Tartaar wilde zeebaars - Noordzee krab - groene appel – snijboon - algen Hollandaise

26.50

Coquille st Jaques

Coquille st Jaques – avocado - La Ratte aardappel - beurre blanc met citroen - Anna Royal kaviaar

27.50

langoustines

Geschroeide langoustines - Bretonse wortel toffee - cous cous - ras el hanout

29.50

kalf

Tartaar weide kalf - Zeeuwse oester - zilte plantjes - oester mayonaise -Anna Royal kaviaar

24.50

Toscaanse zomer truffel

Linguine - Toscaanse zomer truffel - oude Parmezaan - olio extra vergine di oliva

23.50

ganzenlever

3 bereidingen ganzenlever • Rouleau met gekonfijte eend-sjalotten marmelade • Brioche sandwich – krullen - zomer truffel • Gebakken – framboos - Banyuls reductie

29.50

Hoofdgerechten

Wilde zeebaars

Wilde zeebaars – venkel – linguine – antiboise – olijf – kappertjes - citroen

38.50

tarbot

Noordzee tarbot gegrild – knolselderij – cantharellen - saus van blanke champignons

39.50

Bouillabaisse

Bouillabaisse “Zomer 2018”

29.50

Short rib

Short rib “Clare Valley”- Brussels lof - Madeira uitjes - jus naturel –rozemarijn

32.50

parelhoen

Suprême van parelhoen - fijne groentjes uit de tuin - lichte gevogelte jus –dragon

29.50

lam

Rollade van Iers lam – ratatouille - mousseline van basilicum - jus met citroentijm

36.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment geaffineerde seizoens kaasjes van kaas meester “Gillaume” met zijn garnituurtjes

17.50

Munster

Lauwwarme Munster – ganzenlever – druifjes - gelei van Gewurtzraminer

17.50

Dame Blanche “Wiesen”

13.50

Aardbei “Romanoff”

13.50

Abrikoos

Abrikoos - witte chocolade – vanille - cheese cake – amandel

13.50

Rood zomerfruit

Rood zomerfruit - citrus sabayon - vanille roomijs

13.50