Verrassingsmenu

3 gangen 4 gangen 5 gangen

42.50
52.50 62.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden. Een echte aanrader!!

6 gangen 69.50
8 gangen 89.50

Aperitief

Zeeuwse platte 00000

Zeeuwse platte 00000 - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Zeeuwse platte 00000 . kaviaar

Zeeuwse platte 00000 – roerei - Anna Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

p/st 5.75
half dozijn 34.50

Platte Zeeuwse 0000 Asian style

Lauwwarm . soja . chili . black beans . koriander . yuzu

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Pommes "Tsarine"

Met Anna Dutch Royal kaviaar .30 gram

75.00

Voorgerechten

Oosterschelde kreeft

Oosterschelde kreeft – coquille – pastinaak - Anna gold caviaar - beurre blanc

32.50

tonijn

Yellow fin tonijn – langoustine - green curry - Granny Smith vintage soja - yuzu

24.50

Oosterschelde paling

Lamellen Oosterschelde paling – kwartelei - lente prei – Vichysoisse - Anna Gold caviaar

29.50

kalfstong

48 uur gegaarde kalfstong - classic tartaar – gepocheerd henne eitje - zuurdesem - Bearnaise

24.50

ganzenlever

Ganzenlever - eerste rabarber - Macadamia-Banyuls - vanille

26.50

Kalfs zwezerik

Kalfs zwezerik – asperges – tomaat – dragon - reductie jus

29.50

Hoofdgerechten

Wilde zeebaars

Wilde zeebaars – aubergine – venkel - tomaten Antiboise dragon

39.50

Noordzee tarbot

Noordzee tarbot – asperges - zilte zee groentjes – caviaar bieslookboter

42.50

Oosterschelde Bouillabaisse

36.50

Polder lam

Polder lam – asperges – tuinboontjes – bonenkruid - eigen jus -basilicum

38.50

Anjou duif

Anjou duif - geglaceerde groentjes – hazelnoot – vijg - jus met kaneel

36.50

weide kalf

3 bereidingen weide kalf “Lente kriebels”

39.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment Nederlandse kaasjes van “Bourgondisch lifestyle” - garnituurtjes

17.50

Witte chocolade

Witte chocolade – passievrucht - crème fraîche - vanille

12.50

Dame Blanche "Wiesen"

12.50

Tarte tartin

Tarte tatin van banaan - straciatella ijs - Macadamia

12.50

sabayon

Rood voorjaars fruit - citrus sabayon - vanille ijs - kletskop

12.50