A la carte
Voorgerechten
DEENSE LANGOUSTINE
À la minute geschroeid . jonge doperwt . fêta . zwarte olijf . blanke boter . mint
GEROOKTE PALING
Rijpelaal . aardappelbeschuit . crème fraîche . kaviaar . kalamansi vinaigrette
NOORSE COQUILLE
Geroosterd . handgerolde couscous . kikkererwt . ras el hanout . kaneel
GANZENLEVER IN 3 BEREIDINGEN
Voorjaar 2024
WEIDEKALF
Tartaar . Zeeuwse oester . kaviaar Perle imperial . schuimig oestersoepje
KALFSZWEZERIK
Geglaceerd in kalfsjus . asperge . tomaat . krachtige jus met dragonkruid
Hoofdgerechten
WILDE BRETONSE TARBOT
Geroosterd . asperge . tomaat . aardappelcrème . blankebotersaus . basilicum
NOORDZEETONG À LA MEUNIÈRE
Gebakken . roomboter met citroen en peterselie . pommes pont neuf . kropsla
RODE MUL
Geroosterde langoustine . jonge venkel . luchtige bouillabaise . piment d ésplette
ANJOU DUIF
Op het karkas gebraden . boutje zacht gegaard . witlof . sjalot . braadjus met tijm
BEREIDINGEN VAN WEIDELAM
Persilade . aubergine . tomaat . jus met tuinkruiden en look
TOURNEDOS "ROSSINI"
WAGYU A4 KAGOSHIMA "NOIR"
Aardappelmousseline . Perle imperial kaviaar . truffel . eryngii . jus naturel