A la carte
Voorgerechten
ZEEUWSE HAMACHI
crudo . ponzu . kumquat . avocado . aji amarillo . tijgermelk . maiz cancha . kaviaar
35
KREEFT
van de Konro bbq . geprakt Bintje met lavas . aioli van zwarteknoflook . yuzu-botersaus
40
BRETONSE LANGOUSTINE
geroosterd . spaghettini . kaviaar . beurre blanc met citroen
55
GANZENLEVER
gebakken . gekarameliseerde mango . cashewcrunch . roze peper . tamarinde
35
WEIDERUND
à la minute tartaar "Klassiek" . gepocheerd hoeve-eitje . Genneper goud . ansjoviscrème . pommes gaufrettes
30
KALFSWANG
cannelloni . knolselderij . cantharel . kalfsjus . truffelemulsie
35
HOOFDGERECHTEN
WILDE BRETONSE TARBOT
geroosterd . gebakken bloemkool . guanciale . hazelnoot . vleesjus . truffelemulsie
55
RODE MUL
geschroeid . ratatouille . pane carasau met ansjovis en lardo . romesco . emulsie van gele tomaat
45
KABELJAUW
Gepekeld . persilade . crème van artisjok . Cider beurre blanc
45
BOERDERIJKIP
getruffeerd . sjalotjes . cantharel . zomerprei . schuimige gevogeltejus
45
HOLLANDS KALF
zacht gegaarde kalfswang . gebakken zwezerik . geglaceerde knolgewassen . jus Bordelaise
45
TOURNEDOS "ROSSINI"
Schotse runderhaas . gebakken ganzenlever . truffel . reductie van madeira
55