A la carte
Voorgerechten
BRETONSE COQUILLE
Geroosterd . knolselderij . Tasmaanse truffel . hazelnootjes . emulsie van sherry
SHETLANDZALM
Gerookt . remoulade van nieuwe aardappel . gepocheerd hoeve-eitje . zuringboter
BLAUWFINTONIJN
Noordzeekrab . yuzu . sambai-vinaigrette . nori . crispy shisoblad
GANZENLEVER IN 3 BEREIDINGEN
Zomer2024
WEIDEKALF
Tartaar . Zeeuwse oester . kaviaar Perle imperial . schuimig oestersoepje
KALFSZWEZERIK
Geglaceerd in kalfsjus . cantharel. Brussels lof . Tasmaanse truffel . madeira
HOOFDGERECHTEN
BRETONSE TARBOT
Duxelles van champignons . pommes fondant . emulsie van Tasmaanse truffel . kalfs jus
ZEETONG"VERONIQUE"
Gepocheerd . stoofprei . witte druifjes . pommes gaufrette . blanke botersaus
KABELJAUW
Gepekeld . raviolo met noordzeekrab . groene asperge . schuimige nantuasaus
PARELHOENDER
Sûprème . zachtgegaard. geglaceerde groentjes . lichte gevogelte jus . dragonkruid
HOLLANDS RUND
Geglaceerde runderwang . Brussels lof . sjalotjes gegaard in Madeira . cantharel . jus naturel
TOURNEDOS "ROSSINI"
Schotse runderhaas . ganzenlever . truffel . reductie van madeira
WAGYU A4 KAGOSHIMA "NOIR"
Eendenlever . kaviaar . truffel . jus naturel
![Img9392](https://www.wiesen-restaurant.nl/media/img9392.jpg?imageType=default&format=image&updatedAt=2023_06_21_15_41_16)