Bereidingswijzen traiteur
Bereidingswijzen.
Soepen
Oven voorverwarmen op 150c hete lucht.
Garnituur in een soepbordje/kommetje doen en in de oven zetten.
Soep verwarmen in een pan.
Haal de soepbordjes/kommetjes uit de oven en schenk de soep in.
Voorgerechten
Koud
Leg het gerechtje op een bordje.
Warm
Verwarm de oven voor op 150c hete lucht.
Haal het deksel van het bakje
Plaats het bakje 10 tot 15 minuten in de oven
Leg het gerecht op een (voorverwarmd) bord
Hoofdgerechten
Verwarm de oven voor op 150c hete lucht
Haal het deksel van het bakje
Wanneer er een saus bij zit, doe deze dan in een ovenbestendig schaaltje
Plaats het bakje met het hoofdgerecht 10 tot 15 minuten in de oven
Plaats het bakje met de saus ongeveer 5 minuten in de oven
Leg het gerecht op een (voorverwarmd) bord
Desserts/kaas
- Stoofpeertje met mousse van witte chocolade en gezouten caramel
Leg het gerechtje op een bordje
- Mousse van melkchocolade en hazelnoot, appelcompote uit de Philips fruittuin met limoen
Leg het gerechtje op een bordje
- Crêpes Suzette flensjes in sinaasappel Grand Marnier saus met vanille roomsaus
Oven voorverwarmen op 150c
Haal het deksel van het bakje
Bewaar het bakje met de crumble apart
Saus over de flensjes gieten
Wanneer de flensjes warm zijn uit de oven halen en op een (voorverwarmd) bordje leggen.
Leg de crumble naast de flensjes
Leg de vanille roomijs op de crumble
- Selectie kaasjes van Bourgondisch lifestyle
Leg de kaasjes op volgorde van de beschrijving op een bordje
Leg de garnituurtjes erbij of op een apart bordje
Kijk voor een voorbeeld van de gerechten op onze website of onze facebookpagina