Bereidingswijzen traiteur

Bereidingswijzen.

Soepen

Oven voorverwarmen op 150c hete lucht.

Garnituur in een soepbordje/kommetje doen en in de oven zetten.

Soep verwarmen in een pan.

Haal de soepbordjes/kommetjes uit de oven en schenk de soep in.

 

Voorgerechten

Koud

Leg het gerechtje op een bordje.

Warm

Verwarm de oven voor op 150c hete lucht.

Haal het deksel van het bakje

Plaats het bakje 10 tot 15 minuten in de oven

Leg het gerecht op een (voorverwarmd) bord

 

Hoofdgerechten

Verwarm de oven voor op 150c hete lucht

Haal het deksel van het bakje

Wanneer er een saus bij zit, doe deze dan in een ovenbestendig schaaltje

Plaats het bakje met het hoofdgerecht 10 tot 15 minuten in de oven

Plaats het bakje met de saus ongeveer 5 minuten in de oven

Leg het gerecht op een (voorverwarmd) bord

 

Desserts/kaas

  • Stoofpeertje met mousse van witte chocolade en gezouten caramel 

Leg het gerechtje op een bordje

  • Mousse van melkchocolade en hazelnoot, appelcompote uit de Philips fruittuin met limoen

Leg het gerechtje op een bordje

  • Crêpes Suzette flensjes in sinaasappel Grand Marnier saus met vanille roomsaus

Oven voorverwarmen op 150c

Haal het deksel van het bakje

Bewaar het bakje met de crumble apart

Saus over de flensjes gieten

Wanneer de flensjes warm zijn uit de oven halen en op een (voorverwarmd) bordje leggen.

Leg de crumble naast de flensjes

Leg de vanille roomijs op de crumble

  • Selectie kaasjes van Bourgondisch lifestyle

Leg de kaasjes op volgorde van de beschrijving op een bordje

Leg de garnituurtjes erbij of op een apart bordje

 

 

Kijk voor een voorbeeld van de gerechten op onze website of onze facebookpagina

www.wiesen-restaurant.nl