Menu wiesen
ZEEUWSE HAMACHI
crudo . ponzu . kumquat. avocado . aji amarillo . tijgermelk . maiz cancha
KABELJAUW
gepekeld . persilade . crème van artisjok . cider beurre blanc
RODE MUL*
geschroeid . ratatouille . pane carasau met ansjovis en lardo . romesco . luchtige saus van gele tomaat
KREEFT**
van de konro-bbq . geprakt bintje met lavas . aioli van zwarte knoflook . yuzu-botersaus
GANZENLEVER***
gebakken . gekarameliseerde mango. cashewcrunch . roze peper . tamarinde
BOERDERIJKIP
getruffeerd . sjalotjes . cantharel . zomerprei . schuimige gevogeltejus
KAAS****
3 geselecteerde seizoenskaasjes door affineur Van Tricht . cristalbread van zuurdesem . garnituurtjes
PISTACHE-TIRAMISU
crumble van kataifi en manjarichocolade . roomijs van dulce de leche . koffiemerengue
3 GANGEN | 65 (enkel mogelijk tijdens lunch) |
4 GANGEN | 85 |
5 GANGEN * | 95 |
6 GANGEN ** | 105 |
7 GANGEN *** | 115 |
8 GANGEN **** | 125 |
Op vrijdag en zaterdag diner serveren wij uitsluitend ons menu vanaf 5 gangen.
Voor wijzigingen in het menu rekenen wij een meerprijs van 10 euro.