Menu wiesen
BRETONSE COQUILLE
Knolselderij . herfsttruffel . hazelnoot . Twentse bunkerkaas . sherryvinaigrette
NOORDZEETARBOT
op aardappel gebakken . lardo di colonnata . geglaceerde jonge spruitjes . cèpesboter
SNOEKBAARS UIT GIETHOORN*
gelakt met appelstroop . gerookte paling . zuurkool . botersaus met Engelse mosterd
NOORSE LANGOUSTINE**
geroosterd . spaghettini . gestoofde prei . beurre blanc . kaviaar
GANZENLEVER***
gebakken . gekarameliseerde appeltjes . calvados . pecannoot
VELUWS HERT
amandel . rode biet . appel . sjalot . gereduceerde jus met laurierblad
KAAS****
3 geselecteerde seizoenskaasjes door het kaasatelier . cristalbread van zuurdesem . garnituurtjes
SCHWARZWALDER
manjari grand cru 64% chocolade . amarenakers . chantilly . kirsch
3 GANGEN | 65 (enkel mogelijk tijdens lunch) |
4 GANGEN | 85 |
5 GANGEN * | 95 |
6 GANGEN ** | 105 |
7 GANGEN *** | 115 |
8 GANGEN **** | 125 |
Op vrijdag en zaterdag diner serveren wij uitsluitend ons menu vanaf 5 gangen.
Voor wijzigingen in het menu rekenen wij een meerprijs van 10 euro.