Menu wiesen
BLAUWFINTONIJN
Noordzeekrab . granny smith . avocado . yuzu . gember . shiso . sambai-vinaigrette
SHETLANDZALM
Á la minute geroolt . remoulade van nieuwe aardappel . gepocheerd hoeve-eitje . zuringboter
(suppl. kaviaar Perle Imperial 15 euro)
ZEETONG VERONIQUE*
Gepocheerd rolmopsje . stoofprei . druifjes . pommes gaufrette . beurre blanc
BRETONSE COQUILLE**
Geroosterd . knolselderij . Tasmaanse truffel . hazelnootjes . emulsie van sherry
GANZENLEVER***
Gebakken . gekarameliseerde appeltjes . macadamia . reductie van calvados
RUNDERWANG
Geglaceerd . Brussels lof . madeira-sjalotjes . cantharel . pommes fondant . jus naturel
Of
WAGYU A4 KAGOSHIMA (supplement 50 euro)
Asperge . eendenlever . kaviaar . vleesjus
SEIZOENSKAASJES VAN AFFINEUR VAN TRICHT****
3 geselecteerde kaasjes met garnituurtjes . zuurdesemtoast
ROOD FRUIT
Zwitserse room . hangop van boerenyoghurt . mille feuille . roomijs van goudsbloem
3 GANGEN | 65 (enkel mogelijk tijdens lunch) |
4 GANGEN | 85 |
5 GANGEN * | 95 |
6 GANGEN ** | 105 |
7 GANGEN *** | 115 |
8 GANGEN **** | 125 |
Op vrijdag en zaterdag diner serveren wij uitsluitend ons menu vanaf 5 gangen.
Voor wijzigingen in het menu rekenen wij een meerprijs van 10 euro.
![Img0122](https://www.wiesen-restaurant.nl/media/img0122.jpeg?imageType=default&format=image&updatedAt=2023_06_08_16_13_59)