Menu wiesen
SAKU O TORO TONIJN
Tartaar . rettich . yuzu . vinaigrette van sambai . crispy shisoblad
SHETLAND ZALM
Rosé . asperge . gepocheerd henne-eitje . bieslookboter . kaviaar Perle Imperial
BRETONSE COQUILLE*
Geroosterd . handgerolde couscous . kikkererwt . ras el hanout . kaneel
DEENSE LANGOUSTINE**
À la minute geschroeid . jonge doperwt . fêta . zwarte olijf . blanke botersaus . mint
GANZENLEVER***
Gebakken . eerste rabarber met vanille . gekarameliseerde macadamia . Banyulsreductie
WEIDE LAM
In drie bereidingen . persilade . aubergine . tomaat . jus met tuinkruiden en look
Of
WAGYU A4 KAGOSHIMA "NOIR"(supplement 50 euro)
Pommes mousseline . truffel . kaviaar . eryngii . jus naturel
SEIZOENSKAASJES VAN AFFINEUR VAN TRICHT****
3 geselecteerde kaasjes met garnituurtjes . zuurdesemtoast
MANGO
Genneperhoeve honing . aceto balsamico . walnoot . crème fraîche . gember
4 GANGEN | 95 |
5 GANGEN * | 105 |
6 GANGEN ** | 115 |
7 GANGEN *** | 125 |
8 GANGEN **** | 135 |