Menu's

4 gangen

65

5 gangen

75

6 gangen

85

7 gangen

95

Aperitief bites

Oesters naturel

Zeeuwse platte . naturel . citroen . sjalotjes . vinaigrette

5 p/st

Oesters"Wiesen"

Zeeuwse platte . lauw warm . roerei . Champagne beurre blanc . kaviaar

7 p/st

Pata negra "Iberico de Belotta

50 gr./100 gr.

13 / 25

Pizza

Mini . zomertruffel

21

Kaviaar

Blini's . crème fraîche . bieslook

80

Voorgerechten

Langoustine "Royal"

Linguine . kaviaar . Champagne boter

35

Oosterschelde kreeft

Cavaillon meloen . sesam kletskop . vadouvan

30

Wilde zeebaars "cru"

Tomaat . snijboonsap . yoghurt . olijf

30

Kalf & Zeeuwse oester

Kaviaar . algen . zilt . crème fraîche

35

Ossenstaart & ganzenlever

Cannelloni . truffel . Madeira . Banyuls

35

Hoofdgerechten

Noordzee tarbot

Tomaat . Buratta . basilicum . zwarte olijf

45

Noordzee tong

Bretonse langoustine . bearnaise . fijne groentjes . jus langoustine met piment

45

Zeeduivel & Schotse kreeft

Wilde spinazie . asperge . bouillabaisse

45

Anjou duif

Cavolo nero . sjalot . laurier . boekweit

40

Texels lam

Bloemkool . kaviaar . olijfolie . jus naturel

40

Rund Wagyu A5

Lente ui . koning boleet . sjalot . jus

80

Dessert/kaas

Rood fruit

sablé . crème Suisse . honing . vanille

15

Dame blance "Wiesen"

15

Aardbei Romanoff

15

Crèpes Suzette

15

Gerijpte seizoenskazen

Bourgondisch lifestyle . garnituurtjes

18