Verrassingsmenu

3 gangen 4 gangen 5 gangen

44.50
54.50 64.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden. Een echte aanrader!!

6 gangen 72.50
8 gangen 92.50

Aperitief

Zeeuwse platte 00000

Zeeuwse platte 00000 - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Zeeuwse platte 00000 . kaviaar

Zeeuwse platte 00000 – roerei - Anna Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

p/st 5.75
half dozijn 34.50

Platte Zeeuwse 0000 Asian style

Lauwwarm . soja . chili . black beans . koriander . yuzu

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Pommes "Tsarine"

Met Anna Dutch Royal kaviaar .30 gram

75.00

Voorgerechten

Hand gedoken coquilles

Hand gedoken coquille . spruitjes brandade . gerookte Oosterschelde paling . Savora boter . zuurdesem

28.50

Langoustine staartjes

Geplette langoustine staartjes . geprakt bintje . rösti . zure room . jus van schaaldiertjes . kaviaar

29.50

Kabeljauw

Lamellen kabeljauw . gepocheerde kwartel eitjes . knolselderij . truffel . Macadamia

24.50

kalf & oester

Tartaar van Hollands kalf en Zeeuwse oester . kaviaar . zilte plantjes . crème soepje van oestervocht

24.50

ganzenlever

• Rouleau met nougatine . boeren jongens • Brioche . krullen ganzenlever . Pata negra crumble • Gebakken ganzenlever . appeltjes . Calvados reductie

29.50

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Kabeljauw rug . gehakte langoustine . romige zuurkool . mosterd sabayon

34.50

tarbot

Wilde Noordzee tarbot . Lardo di Colonnato . Brussels lof . truffelboter

42.50

Jonge zeetong

Jonge zeetong gevuld met paddenstoeltjes . spitskool . aardappel poffertjes . gevogelte jus . Bearnaise

34.50

Wilde eend

Wilde Hollandse eend . bloedworst . bietjes . pure chocolade . bramen . Banyuls reductie

36.50

Tournedos “Rossini”

39.50

Weide kalf

Sukade van weide kalf . zwezerik . geglaceerde aardse groentjes . jus van stoofvocht met laurier

36.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment geaffineerde seizoens kaasjes van kaas meester “Gillaume” met zijn garnituurtjes

18.50

warme truffel brie

Warme truffel brie . gesmolten ganzenlever . kalfswang . Waldorf . Macadamia crumble

18.50

Dame Blanche “Wiesen”

13.50

Herfst 2018

Herfst “2018” by patissier Iuri Ivanov

14.50

Crêpes “Suzette”

14.50