Verrassingsmenu

4 gangen 5 gangen

57.50
67.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden.
Een echte aanrader!!

6 gangen 75.00
8 gangen 97.50

Supplement kaviaar

10.50

Supplement truffel

10.50

Aperitief

Zeeuwse platte 00000

Zeeuwse platte 00000 - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 4.50
half dozijn 27.50

Zeeuwse platte 00000 . kaviaar

Zeeuwse platte 00000 – roerei - Anna Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

p/st 5.75
half dozijn 34.50

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Anna Dutch kaviaar

50 gram Anna Dutch kaviaar . blini . gekookt eitje . crème fraîche . bieslook

75.00

Voorgrechten

Yellowfin tonijn

Yellowfin tonijn . Bio eendenlever . Umeboshi . miso . enoki . Sambai . yuzu vinaigrette

28.50

Oosterschelde kreeft

Oosterschelde kreeft . asperges . kropsla . tomaat . lamsoortjes . basilicum emulsie

29.50

Coquille

Coquille dun uitgesneden . gerookte paling . voorjaars prei . kaviaar . groene kruiden jus

27.50

Weide kalf

Weide kalf tartaar . gehakte Zeeuwse oester . Algen mayonaise . kaviaar . soepje van oester

28.50

Livar kloostervarkens ham

Livar kloostervarkens ham . asperges . gepocheerd hoeve eitje . peterselie kruim . saus Hollandaisesaus

24.50

3 bereidingen van ganzenlever

• Classic pastei . Sauternes gelei . vanille
• Gekarameliseerde asperge . gesmolten . Macadamia koffie
• Gebakken . rabarber . rode Port

29.50

Hoofdgerecht

Noordzee tarbot

Geroosterde Noordzee tarbot . langoustines . asperges . kaviaar . Champagne boter

42.50

Kabeljauwrug

Kabeljauwrug . Oosterschelde kreeft . tomaat . aromaten . olijf . citroen emulsie

34.50

Bouillabaisse “Wiesen”

34.50

weide lam

Rollade van weide lam . asperge . tuinboontjes . krachtige jus met basilicum . geitenkaas

36.50

Bresse kwartel

Ballontine van Bresse kwartel . paddenstoeltjes . Brussels lof . sjalotjes . emulsie van morilles

34.50

Graan kalfshaas

Graan kalfshaas . krokante zwezerik . primeur groentjes . lichte kalfsjus met lavaskruid

38.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment geaffineerde seizoens kaasjes van kaas meester “Gillaume” met zijn garnituurtjes

17.50

Tosti van Taleggio

Tosti van Taleggio . eendenlever . vijgen . Macadamia . Banyuls reductie

17.50

Dame Blanche “Wiesen”

14.50

Hollandse aardbei

Hollandse aardbei . pistache financier . boeren yoghurt . jus van framboos

14.50

Crêpes “Suzette”

14.50

Bombe van Manjari

Bombe van Manjari 64% en rood fruit

14.50