Verrassingsmenu

3 gangen 4 gangen 5 gangen

47.50
57.50 67.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden. Een echte aanrader!!

6 gangen 75.00
8 gangen 97.50

Aperitief

Zeeuwse platte 00000

Zeeuwse platte 00000 - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Zeeuwse platte 00000 . kaviaar

Zeeuwse platte 00000 – roerei - Anna Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

p/st 5.75
half dozijn 34.50

Platte Zeeuwse 0000 Asian style

Lauwwarm . soja . chili . black beans . koriander . yuzu

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Pommes "Tsarine"

Met Anna Dutch Royal kaviaar .30 gram

75.00

Voorgerechten

Bretonse coquille

Hand gedoken Bretonse coquille . knolselderij . Cevenne ui . oude Sherryvinaigrette . Macadamia . boerenopleg kaas

29.50

Oosterschelde paling

Zacht gerookte Oosterschelde paling . aardappelrösti . kruiden crème fraîche . groene appel . kaviaar

28.50

Yellowfin tonijn

Yellowfin tonijn cru . dashi gelei . witte soja emulsie . krokant zeewier . ponzu dressing

28.50

weide kalf & Zeeuwse oester

Tartaar van weide kalf & Zeeuwse oester . algen crème . kaviaar . soepje van Zeeuwse oester

26.50

Schots patrijsje

Half Schots patrijsje . eendenlever . gekonfijte zuurkool . Chipolata worstje . lichte jus met laurier

26.50

3 bereidingen van ganzenlever

• Pastei van ganzenlever en confit van eendenbout . Tutti Frutti • Brioche toast . ganzenleverkrullen . Pata negra kruim • Gebakken ganzenlever . tomaten confiture . gevogelte jus met vanille

29.50

Hoofdgerechten

Hollandse snoekbaars

Lijn gevangen Hollandse snoekbaars . Oosterschelde paling . appelstroop . in ganzenvet gekonfijte zuurkool . grove mosterdboter

39.50

Noordzee tarbot

Geroosterde Noordzee tarbot . gelakt Iberisch varkenswangetje . knolselderij . paddenstoeltjes . wintertruffel

42.50

Jonge zeetong

Jonge zeetong gevuld met duxelles van bospaddenstoeltjes . hutspot van Bretonse wortel . gerookte hoeve boter

39.50

Wilde Schotse patrijs

Wilde Schotse patrijs gebraden op het karkas . hete bliksem . zuurkool . witte druifjes . lichte braadjus

39.50

Veluws hert

Veluws herten gebraad . herfst groentjes . V.O.C peertje . jus met kruidnagel en laurier

39.50

Tournedos “Rossini”

42.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment geaffineerde seizoens kaasjes van kaas meester “Gillaume” met zijn garnituurtjes

19.50

warme truffel brie

Warme truffelbrie . gesmolten ganzenlever . kalfswang . Waldorf . Macadamia

19.50

Dame Blanche “Wiesen”

18.50

Rood appeltje

Rood appeltje . caramelchocolade . kaneel . steranijs . vanille

18.50

Crêpes “Suzette”

18.50