Verrassingsmenu

3 gangen 4 gangen 5 gangen

47.50
57.50 67.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden. Een echte aanrader!!

6 gangen 75.00
8 gangen 97.50

Supplement kaviaar

10.00

Supplement truffel

10.00

Aperitief

Zeeuwse platte 00000

Zeeuwse platte 00000 - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Zeeuwse platte 00000 . kaviaar

Zeeuwse platte 00000 – roerei - Anna Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

p/st 5.75
half dozijn 34.50

Platte Zeeuwse 0000 Asian style

Lauwwarm . soja . chili . black beans . koriander . yuzu

p/st 4.50
half dozijn 26.50

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Pommes "Tsarine"

Met Anna Dutch Royal kaviaar .30 gram

75.00

Voorgerechten

Wilde zeebaars

Wilde zeebaars gemarineerd . gezouten yoghurt . kaviaar . snijboon . komkommer

28.50

Winter kabeljauw

Skrei Winter kabeljauw . krab uit de Barentszee . lauwwarme eidooier . kropsla . bieslookboter

29.50

Jonge zeetong

Jonge zeetong . Deense langoustine . spaghettini . fijne groentjes . jus van langoustine . basilicum

29.50

Weide kalf

Weide kalf tartaar . gehakte Zeeuwse oester . Algen mayonaise . kaviaar . soepje van oester

28.50

kalfswang

Ravioli van kalfswang . krokante kalfszwezerik . courgette . tomaat . lichte jus met dragon

26.50

3 bereidingen van ganzenlever

• Ganzenlever cru . gerookte paling . rode biet • Pastei met confit van eendenbout . vijg . pistache • Gebakken foie . appel . spekjes . rozijntjes . Calvados

29.50

Hoofdgerechten

Winter kabeljauw

Skrei winter kabeljauw . brandade . venkel . zwarte olijf . tomaten antiboise . citrus

38.50

Noordzee tarbot

Noordzee tarbot op aardappel gebakken . knolselderij . paddenstoeltjes . vleesjus . Hollandaise . winter truffel

42.50

Jonge zeetong

Jonge zeetong . lauwwarme Zeeuwse oester . kaviaar . prei . Vichyssoise . Champagne saus

37.50

Iberico varkenswangetje

Gelakt Iberico varkenswangetje . eendenlever . aardse groentjes . Madeira reductie . wintertruffel

34.50

Anjou duifje

Anjou duifje . confit van het boutje . mousse van het levertje op toast . witlof . appeltjes . braadjus met iets kaneel

39.50

Hollands graankalf

3 bereidingen van Hollands graankalf “Wiesen”

42.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment geaffineerde seizoens kaasjes van kaas meester “Gillaume” met zijn garnituurtjes

19.50

Brie de Meaux

Brie de Meaux . eendenlever . zwarte truffel. druifjes . jus Madeira

19.50

Dame Blanche “Wiesen”

14.50

Witte chocolade

Witte chocolade . Yuzu . citrusvrucht . Marschmallow . vanille

14.50

Crêpes “Suzette”

14.50

The Chocolate “Junk”

The Chocolate “Junk” by Yuri Ivanov

14.50