Verrassingsmenu

4 gangen 5 gangen

59.50
69.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden.
Een echte aanrader!!

6 gangen 79.50
8 gangen 99.50

Supplement kaviaar

15.00

Supplement truffel

15.00

Aperitief bites

Gillardeau

Gillardeau - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 5.50
half dozijn 33.00

Gillardeau . kaviaar

Gillardeau – roerei - Imperial gold Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

7.50
half dozijn 45.00

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Voorgerechten

Noordzee krab

Noordzee krab . avocado . tomaat . jus van krab . luchtige tomaten sabayon

26.50

Langoustine

Langoustine crue en gebakken geprakt Bintje . citroen . emulsie van langoustine . zilte plantjes

29.50

Ravioli van poulet Noir

Ravioli van poulet Noir . geroosterde langoustine . kaviaar . winterprei . champagneboter

26.50

Gerookte kalfszwezerik

Gerookte kalfszwezerik . shii take . witlof . Madeira . Macadamia . luchtige shii take boter

29.50

tartaar van graan kalf . oester

à La minute tartaar van graan kalf . Imperial Gold kaviaar . Zeeuwse oester . algen mayonaise . schuimig soepje van oester

29.50

3 bereidingen van ganzenlever

• Pastei van ganzenlever . gekonfijte eend . truffel
• Profiterol met ganzenlever mousse . gezouten karamel
• Gebakken ganzenlever . kaki fruit-saus van rode Port

29.50

Hoofdgerecht

Noordzee tarbot

Noordzee tarbot . groene asperge . gepocheerd henneneitje . wintertruffel . Parmezaan . saus van blanke champignon

42.50

Zeeduivel

Zeeduivel drooggebakken . Zeeuwse mosseltjes . gesmoorde prei . pommes mousseline . saffraan boter

39.50

Noordzee tong

Noordzee tong filets geroosterd . bospaddenstoeltjes . witlof . schuimige Albufera saus

39.50

Hollandse hazenrugfilet

Hollandse hazenrugfilet . rode bietjes . tutti frutti . sjalotjes . jus met jeneverbes en laurier

38.50

Shortrib van grainfed rund

Shortrib van grainfed rund gelakt met Madeira . artisjok . girollen . pommes pont neuf . saus Bearnaise

38.50

Anjou duif

Anjou duif op karkas gebraden . boutje gekonfijt . geglaceerde groentjes . aardappel poffertjes . braadjus met tijm

39.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment geaffineerde seizoens kaasjes van kaas meester “Gillaume” met zijn garnituurtjes

19.50

Tosti tallegio

Tosti tallegio . eendenlever . confit van sjalotjes . macadamia . Banyuls

19.50

Crêpes “Suzette”

15.50

Sabayon Calvados

Sabayon Calvados . gekarameliseerde appeltjes . vanille ijs

15.50

Dame Blanche “Wiesen”

15.50

Mandarijn witte chocolade . kaneel . vanille

15.50