Verrassingsmenu

4 gangen 5 gangen

57.50
67.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden.
Een echte aanrader!!

6 gangen 75.00
8 gangen 97.50

Supplement kaviaar

15.00

Supplement truffel

12.50

Aperitief bites

Gillardeau

Gillardeau - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 4.75
half dozijn 28.50

Gillardeau . kaviaar

Gillardeau – roerei - Imperial gold Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

5.75
half dozijn 34.50

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Voorgerechten

Coquilles St Jacques

Geroosterde Coquilles St Jacques . Oosterschelde paling . La Ratte aardappel . Saus van groene tuinkruiden . haringkuit

28.50

Langoustines

Geplette en gebakken Deense langoustines . geprakt aardappeltje met citroen . kruiden . emulsie van langoustine

29.50

Krab

Barentszzee krab . Cavaillon meloen . spicy sesamkletskop . Vadouvan crème . Gember vinaigrette

29.50

Spaghetti . kaviaar

Spaghetti “Imperial Gold kaviaar” luchtige beurre blanc . olijfolie Masia el Altet

45.00

tartaar van graan kalf . oester

à La minute tartaar van graan kalf . Imperial Gold kaviaar . Zeeuwse oester . algen mayonaise . schuimig soepje van oester

29.50

ravioli van kalfswang

Open ravioli van kalfswang . eendenlever . zomer Cantharellen . truffel . Parmezaan . Madeira reductie

28.50

3 bereidingen van ganzenlever

• Classic pastei . Sauternes gelei . vanille
• Profiterol . mousse van foie . gezouten karamel
• Gebakken . kersjes . saus Banyuls

29.50

Hoofdgerecht

Heilbot

Geroosterde witte heilbot . langoustines . courgette . aubergine . saus van gerookte tomaat

42.50

Kabeljauwrug

Noordzee kabeljauw rug . spaghetti . coquille . olijfjes . kappertjes . citroen . luchtige basilicum boter

39.50

Noordzee schol

Noordzee schol filets gegaard in boerenboter . eendenlever . Brusselslof . Zomer truffel . paddenstoelen jus

42.50

Boerderij eend

Rosé gebraden boerderij eend . rode bietjes . Mierlose kersjes . reductie van Banyuls

39.50

Runderlende

Dry aged Nederlandse runderlende . merg . sjalotjes . pommes mousseline . jus Bordelaise

39.50

Kalfshaas

Weide kalfshaas . krokante zwezerik . knolselderij . girollen . pommes fondant . jus Madeira

42.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment geaffineerde seizoens kaasjes van kaas meester “Gillaume” met zijn garnituurtjes

17.50

Münster

Munster . gebakken ganzenlever . Gewürztraminer druifjes . pain d’épice

21.50

Yoghurt . limoen

Yoghurt . limoen . vanille . blauwe bes

14.50

Bombe van Manjari

Bombe van Manjari 64% en rood fruit

14.50

Dame Blanche “Wiesen”

14.50

Cerises Flambées

14.50