Verrassingsmenu

4 gangen 5 gangen

59.50
69.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden.
Een echte aanrader!!

6 gangen 79.50
8 gangen 99.50

Supplement kaviaar

15.00

Supplement truffel

15.00

Aperitief bites

Gillardeau

Gillardeau - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 5.50
half dozijn 33.00

Gillardeau . kaviaar

Gillardeau – roerei - Imperial gold Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

7.50
half dozijn 45.00

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Voorgerechten

Coquilles St Jacques

Noorse coquille lauwwarm . knolselderij . hazelnoot . herfst truffel . Sherry vinaigrette

24.50

Langoustines


3 bereidingen van langoustine
• Geplette langoustine . pomme moscovite
• Gebakken langoustine . pompoen . Vadouvan
• Bisque van langoustine . soufflé . dragonkruid

29.50

Huisgerookte Shetlandzalm

Huisgerookte Shetlandzalm . gepocheerd hoeve eitje . schuimige aardappel . kaviaar Imperial Gold

25.50

Spaghetti witte truffel

Spaghetti witte truffel . Masia el Altet

39.50

tartaar van graan kalf . oester

à La minute tartaar van graan kalf . Imperial Gold kaviaar . Zeeuwse oester . algen mayonaise . schuimig soepje van oester

29.50

Lasagne van kalfswang

Lasagne van kalfswang en kalfstong . krokante kalfszwezerik . knolselderij . Madeira . truffel emulsie

28.50

3 bereidingen van ganzenlever


3 bereidingen ganzenlever
• Classic pastei . Agen pruim . vanille
• Profiterol . crème van foie . gezouten caramel
• Gebakken . appeltjes . Calvados

29.50

Hoofdgerecht

Noordzee tarbot

Noordzee tarbot . cepes . knolselderij . gepocheerd henne eitje . truffelboter

42.50

Snoekbaars

Snoekbaars gelakt met appelstroop . gerookte Oosterschelde paling . gekonfijte zuurkool . saus van grove mosterd

39.50

Noordzee kabeljauwrug

Noordzee kabeljauwrug . draadjes vlees . hutspot . gerookte boerenboter

36.50

Veluws hertenhaas

Veluws hertenhaas . bietjes . bramen . pistache . jus naturel met jeneverbes

42.50

Patrijs

Patrijs op karkas gebraden . confit van het boutje . spitskool . appel . veenbessen . jus met laurier

39.50

Iberico varkenswangetje

12 uur gegaarde Iberico varkenswang . foie . pastinaak toffee . Madeira reductie

36.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment geaffineerde seizoens kaasjes van kaas meester “Gillaume” met zijn garnituurtjes

19.50

Tosti tallegio

Tosti tallegio . eendenlever . confit van sjalotjes . macadamia . Banyuls

19.50

Herfst 2019

15.50

Sabayon Calvados

Sabayon Calvados . gekarameliseerde appeltjes . vanille ijs

15.50

Dame Blanche “Wiesen”

15.50

Crêpes “suzette”

15.50