Verrassingsmenu

4 gangen 5 gangen

59.50
69.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden.
Een echte aanrader!!

6 gangen 79.50
8 gangen 99.50

Supplement kaviaar

15.00

Supplement truffel

15.00

Aperitief bites

Gillardeau

Gillardeau - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 5.50
half dozijn 33.00

Gillardeau . kaviaar

Gillardeau – roerei - Imperial gold Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

7.50
half dozijn 45.00

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Voorgerechten

Shetland zalm licht gerook

Shetland zalm licht gerookt . kwartelei . sla hartjes . kaviaar . waterkers . beurre blanc

26.50

Lamellen winterkabeljauw

Lamellen winterkabeljauw . langoustine . artisjok . half gedroogde tomaat . witte boontjes . luchtige langoustine boter met dragon

29.50

Oosterschelde paling . aardappelbiscuit

Oosterschelde paling . aardappelbiscuit . créme fraiche . kaviaar . kruiderij . limoenmayonaise

26.50

Krokant gebakken kalfszwezerik

Krokant gebakken kalfszwezerik . bereidingen van aardpeer . wintertruffel . Madeira reductie

29.50

Tartaar van weide kalf

Tartaar van weide kalf . Zeeuwse oester . Imperial Gold kaviaar . algen mayonaise . schuimig soepje van oestervocht

29.50

3 bereidingen van ganzenlever

• Pastei van ganzenlever . gekonfijte eend . truffel
• Profiterol met ganzenlever mousse . gezouten karamel
• Gebakken ganzenlever . kaki fruit-saus van rode Port

29.50

Hoofdgerecht

Noordzee tarbot

Noordzee tarbot . groene asperge . gepocheerd henneneitje . wintertruffel . Parmezaan . saus van blanke champignon

42.50

Winter kabeljauw

Winter kabeljauw . draadjesvlees . rundermerg . Brusselslof . rode wijn saus

39.50

Zeeduivel geroosterd

Zeeduivel geroosterd . Oosterschelde paling . aardappelpoffertjes . kaviaarbotersaus

39.50

Kalfswang zacht gegaard

Kalfswang zacht gegaard . kalfszwezerik . pommes fondant . courgette . tomaat . olijf . jus met dragon

38.50

Tournedos “Rossini

38.50

Anjou duif

Anjou duif op karkas gebraden . boutje gekonfijt . geglaceerde groentjes . aardappel poffertjes . braadjus met tijm

39.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment geaffineerde seizoens kaasjes van kaas meester “Gillaume” met zijn garnituurtjes

19.50

Lauwwarme truffelbrie

Lauwwarme truffelbrie . brioche . ossenstaart . kalfsjus

19.50

Crêpes “Suzette”

15.50

Sabayon Calvados

Sabayon Calvados . gekarameliseerde appeltjes . vanille ijs

15.50

Dame Blanche “Wiesen”

15.50

Melkchocolade . banaan . gezouten karamel .pinda

15.50