Verrassingsmenu

4 gangen 5 gangen

57.50
67.50

Signatuur menu

Signatuur gerechtjes

In het signatuurmenu serveren wij de meest speciale signatuur gerechtjes van chef Yuri Wiesen. U gaat kennis maken met verschillende smaken en structuren met vooral klassieke bereidingswijze in een modern jasje en met wereldse invloeden.
Een echte aanrader!!

6 gangen 75.00
8 gangen 97.50

Supplement kaviaar

10.50

Supplement truffel

10.50

Aperitief

Zeeuwse platte 00000

Zeeuwse platte 00000 - sjalotjes in rode wijn azijn – citroen - mosterd roggebrood

p/st 4.50
half dozijn 27.50

Zeeuwse platte 00000 . kaviaar

Zeeuwse platte 00000 – roerei - Anna Gold kaviaar - luchtige Champagne boter

p/st 5.75
half dozijn 34.50

Pata Negra

“Ibérico de Bellota”

24.50

Anna Dutch kaviaar

50 gram Anna Dutch kaviaar . blini . gekookt eitje . crème fraîche . bieslook

75.00

Voorgrechten

Deense langoustine

Deense langoustine . Noordzee krab . pommes “Moscovite” . vinaigrette van groene kruiden

29.50

Shetland zalm

Shetland zalm lauwwarm . bloemkool . kaviaar . kropsla . kwartelei . zuringboter

26.50

Zeeuwse Hamachi

Zeeuwse Hamachi . eendenlever . Europese kreeft . avocado . groene appel . yuzu vinaigrette

29.50

Weide kalf

Weide kalf tartaar . gehakte Zeeuwse oester . Algen mayonaise . kaviaar . soepje van oester

28.50

Livar varkensnek

Livar varkensnek 24 uur gegaard . zwarte truffel . La Ratte aardappelzalf . henne dooiertje . Hollandaise

26.50

3 bereidingen van ganzenlever

• Tonijn . ganzenlever . avocado . tomaat
• Classic ganzenlever terrine . pruimendant
• Gebakken . eerste rabarber . vanille reductie

29.50

Hoofdgerecht

Rode mul

Rode mul filet . ratatouille . zwarte olijf . tomaat . Romesco saus

36.50

Tarbot

Tarbot geroosterd . groene asperges . gepocheerd hoeve eitje . Parmezaan . Hollandaise . truffel

42.50

Zeeduivel

Zeeduivel . Europese kreeft . seizoens groentjes . schaaldierenjus met iets Saffraan

39.50

Schots lamsrug

Schots lamsrug . groene groentjes . zwarte knoflook . aromaten jus met citroen

36.50

Kempische hoender

Kempische hoender . eendenlever . schorseneren . marloeskes . truffel . Madeira

34.50

Nederlands melkrund

Nederlands melkrund lende . merg . Brussels lof . pommes fondant . jus Bordelaise

36.50

Nagerecht

Kaas

Assortiment geaffineerde seizoens kaasjes van kaas meester “Gillaume” met zijn garnituurtjes

19.50

Crème brûlée van Vacherin Mont d’or

Crème brûlée van Vacherin Mont d’or . confituur van vijgen . krokant specerijenbrood

14.50

Dame Blanche “Wiesen”

14.50

Tropical “Spring”

Tropical “Spring”by Iuri Ivanov

14.50

Crêpes “Suzette”

14.50

Chocolade bombe

14.50