Menu's

Menu

Menu Wiesen

Coquille & bospaddenstoelen
Tartaar van coquille . aardpeer . krokante aardappel . Hollandaise van paddenstoelen

Noordzeetong & langoustine
Hollandse stoofprei . zalf van Bintje . luchtige schaaldiersabayon

Wilde snoekbaars & gerookte Oosterscheldepaling*
In ganzenvet bereide zuurkool . Goudreinet . schuimige albuferasaus

Toscaanse herfsttruffel**
Huisgemaakte luinguine . emulsie van oude Parmezaan

Les Landes ganzenlever***
Tutti frutti . citrus . macadamia . reductie van rode port . Tahiti-vanille

Veluws hertenrug "herfst 2022"
Confit van rode kool . stoofpeertje . spruitjes . laurier . kruidnagel

Munster & eendenlever****
Lauwwarm geserveerd . druifjes . krokante kruidkoek . Sauternes

Melkchocolade & pinda
Gezouten karamel . nougat de Montélimar . pralinébiscuit . cacao


Hebt je een allergie of dieet? Geef dit bij de reservering aan ons door.
Voor last minute wijzigingen in het menu rekenen wij een supplement.





4 gangen

80

5 gangen*

90

6 gangen**

100

7 gangen***

110

8 gangen****

120

Aperitief bites

Irish Mor oester

naturel . citroen . sjalotjes in rode wijn azijn

7 p/st

Oesters"Wiesen"

Irish Mor oester. lauw warm . roerei . Champagne botersaus . kaviaar

10 p/st

Tramezzino toast . lardo . kaviaar Osietra

Tramezzino toast . lauwwarm . lardo . kaviaar Osietra selectie Anna Dutch

15 2 stuks

Pizza truffel

pizza herfsttruffel

25

Osietra kaviaar

Osietra kaviaar 50 gr. . blini’s . crème fraîche . bieslook

95

Voorgerechten

Langoustine “Jondal Ibiza memory”

Tartaar van langoustine . Osietra-kaviaar . limoen . olijfolie Arbequina eerste persing

49

Coquille & paddenstoel

Gemarineerde Noorse coquille . aardpeer . krokante aardappel . hollandaise van paddenstoel

49

Kreeft & butternutpompoen

In hoeveboter gewelde Europese kreeft . pompoentoffee . vadouvan . sesamkletskop

49

Weidekalf en Zeeuwse oester

Tartaar . zilte Zeeuwse plantjes . algen . schuimig soepje van oester

49

Kalfszwezerik & kalfswang

Krokante zwezerik . gestoofde wang . truffel . knolselderij . madeirajus

49

3 bereidingen Les Landes ganzenlever

Najaar 2022

49

Hoofdgerechten

Noordzeetarbot & Europese kreeft

Op aardappel gebakken tarbot . kreeft . boerenkool . blanke botersaus

59

Wilde snoekbaars & gerookte Oosterscheldepaling

In ganzenlever bereide zuurkool . goudreinet . luchtige albuferasaus

55

Noordzeetong & langoustine

Hollandse stoofprei . zalf van Brabants Bintje . schaaldiersabayon

55

Fazantenhen & eendenlever

Ballontine van fazant en eendenlever . savooiekool . grove mosterdsaus

55

Veluws hertenrug "herfst 2022"

Gekonfijte rode kool . stoofpeertje . spruitjes . veenbes . wildjus met leurier

52

Tournedos "Rossini"

55

Kalfszwezerik & hazelnoot

Krokant gebakken zwezerik . Brussels lof . hazelnootjes . lichte Sherryjus

55

Dessert/kaas

Gerijpte kaasjes

Seizoenskaasjes van affineur van Tricht . garnituurtjes . Wiesen noten vruchtenbrood

22

Munster & eendenlever

Lauwwarm geserveerd . krokante kruidkoek . druifjes . Sauternes

22

Dame blanche “Wiesen”

18

Melkchocolade & pinda

Gezouten karamel. nougat de Montélimar. pralinébiscuit . cacao

18

Crêpes Suzette

Dunne flensjes . Grand marnier-sinaasappelsaus . vers gedraaid vanille-roomijs

18

Stoofpeer & sabayon

Peertje met V.O.C. specerijen . citrus sabayon . ijs van beurre noisette . kletskop

18