Menu's

4 gangen

80

5 gangen

90

6 gangen

100

7 gangen

110

Aperitief bites

Irish Mor oester

naturel . citroen . sjalotjes in rode wijn azijn

6 p/st

Oesters"Wiesen"

Irish Mor oester. lauw warm . roerei . Champagne botersaus . kaviaar

8 p/st

Pizza kreeft

Kreeft . Buratta . tomaat .dragonolie

24

Pizza truffel

winter truffel . burrata . olijfolie . jonge rucola

24

Osietra kaviaar

Osietra kaviaar 30 gr. . blini’s . crème fraîche . bieslook

89

Voorgerechten

Europese kreeft

Europese kreeft . handgerolde cous cous . gezouten yoghurt met mint . ras el hanout

40

wilde zeebaars

Tartaar van wilde zeebaars . crèmeux van granny smith . snijboonsap . bieslookolie

35

Langoustine “Royale”

Geroosterde Bretonse Langoustine . Osietra kaviaar . linguine . Champagne botersaus

49

Kalfstartaar & oester

Tartaar van weide kalf en Zeeuwse oester . Osietra kaviaar . zilte plantjes . algen crème . Séparé schuimig oester soepje

45

Wagyu A5

Tataki van Wagyu A5 . enoki . Tomasu vintage soja . sambai azijn . japanse mayonaise . sesam

45

3 bereidingen ganzenlever

*Paté van ganzenlever naturel . fleur de sel . vijgen confit
*Profiterole met crème van ganzenlever . gezouten karamel “Normandië”
*Gebakken ganzenlever . pruimen . macadamia . licht gezoete reductie jus met Armagnac

45

Hoofdgerechten

Wilde tarbot

Wilde tarbot zacht gegaard in hoeveboter . gepocheerde Zeeuwse oester . kaviaar . luchtige Champagne saus

59

Zeebaars

Lijn gevangen Zeebaars geroosterd . venkel . Antiboise van tomaat . basilicumboter

55

Noordzee tongfilet

Noordzee tongfilets zacht gegaard . langoustine . zeeuwse zilte groentjes . schuimige saus bouillabaisse

59

Texels lam “Naturel”

49

Bresse duif

Bresse duif . boutje gekonfijt . aardappelpoffertjes . sjalotjes . braadjus met tijm

49

Runderlende

Grainfed runderlende . merg . jonge groentjes . pommes mousseline . jus bordelaise

49

Wagyu A5

Japans Wagyu A5 . Osietra kaviaar . geprakte aardappel met crème fraîche en bieslook . Jus naturel

95

Dessert/kaas

Gerijpte kaasjes

Seizoenskaasjes van Bourgondisch lifestyle . garnituurtjes . Wiesen noten vruchtenbrood

22

Tarte tatin van Cevenne ui

Tarte tatin van Cevenne ui . Blue stilton . pistache . siroop van rode Port

22

Dame blanche “Wiesen”

17

Lambada aardbeitjes

Lambada aardbeitjes . Burrata . witte chocolade . basilicum . vinaigrette met bergamot

17

Vanille limoen sabayon

Vanille limoen sabayon . rood fruit . vers gedraaid boerenroomijs . amandel kletskop

17