Menu's

4 gangen

65

5 gangen

75

6 gangen

85

7 gangen

95

Aperitief bites

Oesters naturel

Zeeuwse platte . naturel . citroen . sjalotjes . vinaigrette

5 p/st

Oesters"Wiesen"

Zeeuwse platte . lauw warm . roerei . Champagne beurre blanc . kaviaar

7 p/st

Pata negra "Iberico de Belotta

50 gr./100 gr.

13 / 25

Pizza

Mini . zomertruffel

21

Kaviaar

Blini's . crème fraîche . bieslook

80

Voorgerechten

Langoustine "Royal"

Linguine . kaviaar . Champagne boter

35

Europese kreeft

Cavaillon meloen . sesam kletskop . vadouvan

30

Noordzee krab

zilte kruidjes . zeewier . luchtige tomaten sabayon . zwarte olijf

30

Kalf & Zeeuwse oester

Kaviaar . algen . zilt . crème fraîche

35

Ossenstaart & ganzenlever

Cannelloni . truffel . Madeira . Banyuls

35

3 bereidingen Ganzenlever

Profiterol . crème van ganzenlever . gezouten caramel
Pastei . gekonfijte runderstaart . Macadamia
Gebakken . rabarber . vanille . Banyuls reductie

40

Hoofdgerechten

Noordzee tarbot

witlof . cantharel . knolselderijzalf . Tasmaanse truffel . beurre blanc

55

Noordzee tong & langoustine

fijne groentjes . toastje met rouille . jus langoustine met piment d'esplette

45

Zeeduivel & Zeeuwse mosseltjes

Zomer prei . mousseline van La Ratte aardappel . schuimige safraanboter

45

Bresse kwartel

Rouleau . confit van het boutje . aardse groentjes . Madeira . cêpes emulsie

40

3x weide kalf

Kalfshaas . gekonfijte kalfswang . krokant gebakken zwezerik . kalfsjus

45

Rund Wagyu A5

Lente ui . koning boleet . sjalot . jus

85

Dessert/kaas

Rood fruit

sablé . crème Suisse . honing . vanille

15

Dame blance "Wiesen"

15

Aardbei Romanoff

15

Crèpes Suzette

15

Gerijpte seizoenskazen

Bourgondisch lifestyle . garnituurtjes

18