Menu's

Menu

Menu Signatuur Yuri Wiesen

Noordzeekrab
Avocado . kaffir limoen . groene kruiden. karnemelk

Shetlandzalm*
Gerookt . komkommer . oester Hollandaise

Skrei
Zeeuwse mosseltjes . stoofprei . saffraan . monniksbaard

jonge Noordzeetong**
runderwang . knolselderij . grotchampignon . vleesjus . zuurkool

Bretonse Langoustine (supplement 20)
Spaghetti . perle Imperial kaviaar . beurre blanc

***
Umeboshi . shiitake . katsuobushi . cashew . sambai

Anjou duif
Rode biet . pistache . Roscoff ui . blauwe bes . braadjus

Kagoshima Wagyu (supplement 35)
Zwarte knoflook . lente-ui . miso

Epoisse****
Fondue . bleekselderij . appel . walnoot

Tonkaboon
Koffie . kalamansi . gerookt zeezout . kardemom

4 gangen

85

5 gangen*

95

6 gangen**

105

7 gangen***

115

8 gangen****

125

Aperitief bites

Oester

Supplement kaviaar 10

8 p/st

Oestertje "Wiesen"

Zeeuwse oester. lauw warm . roerei . Champagne botersaus . kaviaar

15.00 p/st

toast . lardo . kaviaar Perle Imperial

toast . lauwwarm . lardo di Colonnata . Perle Imperial kaviaar

25 2 stuks

Perle Imperial kaviaar

Perle Imperial kaviaar 50 gr. . blini’s . crème fraîche . bieslook

95

Voorgerechten

Noordzeekrab

Avocado . kaffir limoen . groene kruiden . karnemelk

49

3 bereidingen Noorse Langoustine

Cru . bisque . BBQ

49

Bretonse coquille

Eendenlever . sjalot . koffie . gevogelte jus

49

Weide kalf

tartaar . Zeeuwse oester . algen . kaviaar . oestervelouté

49

Cannelloni runderstaart

eendenlever . jus de veau . paddenstoeltjes . pastinaak

49

Hoofdgerechten

St. Pierre

Ossenstaart . knolselderij . grotchampignon . vleesjus . zuurkool

55

Skrei

Zeeuwse mosseltjes . prei . saffraan . monniksbaard

52

Noordzeetong

Bouillabaisse à la Parisienne

59

Kagoshima Wayu

Lente-ui . zwarte knoflook . miso

95

Hollands weide kalf

Wang . zwezerik . witlof . Madeira . Hollandaise

55

Anjou duif

Rode biet . blauwe bes . Roscoff ui . braadjus

59

Dessert/kaas

Gerijpte kaasjes

kaasselectie van affineur van Tricht . garnituurtjes . pain "Wiesen"

22

Epoisse

Fondue . bleekselderij . appel . walnoot

22

Dame blanche “Wiesen”

18

Mille feuille Valrohna

Melkchocolade . gezouten karamel . biscuit . hazelnoot

18

Crêpes Suzette

flensjes . Grand marnier .sinaasappel . vanilleroomijs

18

Tonkaboon

Kalamansi . koffie . kardamom

18