Soepen

Romige soep van herfst paddenstoelen

Romige soep van herfst paddenstoelen geparfumeerd met aromatische Toscaanse truffel
(per 1 liter)

12.50

Thaise "Tom Kha Kai"

Thaise "Tom Kha Kai" pittige cocos curry soep met limoenblad, kip en gehakte gamba

12.50

Klassieke Bisque van kreeft

Klassieke Bisque van kreeft geflambeerd met Cognac geserveerd met Hollandse garnaaltjes en bieslook

15.00

Voorgerechten

pastei van ganzenlever "Périgord"

pastei van ganzenlever "Périgord" met sjalottenconfiture en brioche broodje

14.50

koud mootje huis gerookte Schotse zalm

koud mootje huis gerookte Schotse zalm geserveerd met aardappelsalade en bieslook, citroen mayonaise

14.50

Anna Dutch kaviaar

In Eindhoven gekweekte kaviaar "Anna Dutch" blikje 50 gram geserveerd met blini,s , crème fraiche en bieslook

79.50

Cocktail van Zeebrugse garnaaltjes

Cocktail van Zeebrugse garnaaltjes met zachte crème van avocado en klassieke cocktailsaus

14.50

Steak tartaartjes van Hollands weide rund

Steak tartaartjes van Hollands weide rund geserveerd met kwartel uitsmijtertjes en truffelmayonaise

14.50

Hoofdgerecht

Gebakken filet van Tarbot uit de Noordzee

Gebakken filet van Tarbot uit de Noordzee geserveerd met aardappel crème en paddenstoeltjes, saus van truffel

29.50

Onze befaamde spaghetti van kreeft

Onze befaamde spaghetti van kreeft geserveerd met zilte groentjes en gepofte tomaatjes

24.50

Gekonfijte tamme eendenbout

Gekonfijte tamme eendenbout geserveerd met zuurkoolstampje met rookworst en mosterdjus

21.50

Klassieke hertenpeper

Klassieke hertenpeper geserveerd met rode kool à la Wiesen, stoofpeertje en aardappelmousseline

21.50

Dessert/kaas

Mousse van melkchocolade en hazelnoot

Mousse van melkchocolade en hazelnoot, appelcompote uit de Philips fruittuin met citroen

10.50

Selectie geaffineerde kaasjes

Selectie geaffineerde kaasjes van Bourgondisch lifestyle met garnituur.

12.50

Friandises

6 friandises van de Pastry club

4.50