ELKE DAG STREVEN NAAR PERFECTIE

MOOIE, EERLIJKE PRODUCTEN, CREATIVITEIT EN PASSIE

Symboliseren mijn keuken. Samen met een gedreven team die elke dag weer naar perfectie streeft.

HET TEAM

Jessie Wiesen Eigenaresse / gastvrouw

Fabiana Giammichele Maître / gastvrouw

Roy van der Linden Sommelier / gastheer

Yuri Wiesen Patron cuisinier

Jeffrey Ooms Chef de cuisine

Niek van Heugten Sous chef

KLEINE BERG 10 - EINDHOVEN

De culinaire top van winkelstraat Kleine Berg vindt u op nummer 10.
Achter de intieme façade onthult Wiesen zijn zwierig interieur.
Het is er gezellig. Yuri Wiesen is een kei in klassieke technieken, dat bewijzen zijn geraffineerde sauzen. Hij geeft herkenbare smaken punch met moderne inspiraties en subtiele twists. Zijn desserts zijn delicieus!

Img9381

De gidsen

De inspecteurs van de MICHELIN gids 

Er worden hoge culinaire toppen gescheerd in de Kleine Berg nummer 10. In deze gezellige zaak komt u niets tekort dankzij een equipe die flair heeft en een chef die uw smaakpapillen aan het feest zet. De producten zijn herkenbaar maar prikkelen dankzij fijne, precieze bereidingen. Bij Wiesen is het genieten!

De inspecteurs van de Gault & Millau gids

Restaurant Wiesen is een klassiek culinair toevluchtsoord te midden van de drukte van de gezellige Eindhovense Kleine berg. Hoogwaardige producten en een contante kwaliteit vormen het devies van chef Yuri Wiesen en zijn professionele team. Buiten op het terras, of binnen in de wat intiemere setting kan men genieten van een op de Franse leest geschroeide keuken, zoals bijvoorbeeld kreeft met bolletjes cavaillon meloen, vadouvansausje en kletskop van pittige sesam. Bretonse langoustines komen perfect gegaard met bisque en aardappeltjes. Gebraden runderhaas is blue chaud met daarbij stukje sucade, diverse groenten en jus. Hierbij biedt het restaurant een bijzondere wijnkaart met onder meer grote Bourgognes en veel mooie referenties die per glas verkrijgbaar zijn.

Img0288