Traiteur

In huiselijke sfeer genieten van de smaken van "Wiesen"

Stel je eigen menu samen en bestel onze gerechtjes via onze website:              

Home->>bestellen->>Wiesen traiteur.

Telefonisch: 040-2446666 of info@wiesen-restaurant.nl

Openingstijden:

ma-do-vrij-za-zo: 12:00-19:00 uur.

di-wo: gesloten. (Eventueel op aanvraag)

 

Voorgerechten

Bolletjes vers Brioche  met gezouten boeren hoeveboter per 2 stuks

2.50

zuurdesembol met gezouten boeren hoeveboter

2.50

gemarineerde Roma tomaat en Brabantse Buffel mozzarella met huis gemaakte basilicum pesto

12.50

Pastei van ganzenlever "Périgord" geserveerd met smeuige rillette van gekonfijte eendenbout"

14.50 

Geroosterde  gamba,s in Spaanse pittige knoflookolie en fijne groentjes

14.50

Bon bon van Schotse zalm en Oostendse garnaaltjes met komkommersalade en Hofmeestervinaigrette

14.50

50 gram Anna Dutch kaviaar klassiek geserveerd met blini,s . gehakt eitje .  zure room en bieslook

69.50

Cocktail van krab met gemarineerde tomaatjes . kropsla en klassieke Whisky saus met een vleugje gember

14.50

Steak tartaartjes van Hollands rund met gebakken kwarteleitjes . rémoulade van knolselderij . truffelmayonaise en schilfers van  oude boerenkaas

14.50

100 gram Pata Negra Iberico Bellota ham .Spaanse olijfjes . gebrande nootjes . gemarineerde tomaatjes

14.50 

 

Soepen

Romige soep van herfst paddenstoelen geparfumeerd met aromatische Toscaanse truffel

12.50

Thaise "Tom Kha Kai" pittige cocos curry soep met limoenblad . scharrelkip en gehakte gamba

12.50

 Klassieke Bisque van kreeft geflambeerd met Cognac geserveerd met soepballetjes van schaaldiertjes en bieslook 

15.00

 

Hoofdgerechten

Gebakken filet van Tarbot uit de Noordzee geserveerd met Duchesse aardappeltjes en paddenstoeltjes , beurre blanc saus met truffel

24.50

In het rooktrommeltje gerookt mootje Schotse zalm gesrveerd met fijne groentjes en bieslookbotersaus met Hollandse garnaaltjes

19.50

spaghetti met gebakken gamba,s in romige kreeftensaus met tomaatjes . knoflook en basilicum

21.50

Klassiek gebakken zeetongetjes à la meunière met geroosterde citroen . krieltjes . groentjes en rémoulade saus

21.50

pasta met gebakken bospaddensoeltjes in romige saus van eekhoorntjesbrood en truffel .pijnboompitjes . rucola pesto en geraspte Parmezaan

19.50

12 uur gestoofde grainfed rundersukade "Rossini" met gebakken ganzenlever en romige truffelsaus

23.50

Klassieke wildstoofschotel geserveerd met rode kool waarin appeltjes . kaneel stoofpeertje en aardappelgratin

19.50

12 uur bereide  Iberico wangetjes  gelakt met appelstroop . hutspot van Bretonse wortel en Cevenne ui . saus van grove mosterd

21.50

Osso bucco van lamsnek . tomaatje met ratatouille . aardappelgratin met rozemarijn . stoofjus

21.50

 

Dessert/kaas

4 friandises van de Pastry club

4.50

In V.O.C specerijen gestoofd peertje met witte chocolade mousse en saus van  gezouten karamel met een vleugje kaneel

10.50

Mousse van melkchocolade en hazelnoot, appelcompote uit de Philipsfruittuin met citroen

10.50

Crêpes "Suzette" flensjes in sinaasappel Grand Marnier saus met vanille roomijs

12.50

Selectie geaffineerde kaasjes van Bourgondisch lifestyle met garnituur

12.50