Traiteur
In huiselijke sfeer genieten van de smaken van "Wiesen"
Stel je eigen menu samen en bestel onze gerechtjes via onze website:
Home->>bestellen->>Wiesen traiteur/kerst 2020.
Telefonisch: 040-2446666 of info@wiesen-restaurant.nl
Openingstijden:
do-vrij-za-zo: 12:00-18:00 uur.
ma-di-wo: gesloten. (Eventueel op aanvraag)
Menu's
Truffel menu 3/4 gangen
45.00/52.50
In Sherry vinaigrette gemarineerde coquille met truffel en knolselderij
***
Romige soep van bospaddenstoeltjes geparfumeerd met truffel (4e gang)
***
Bressekip gevuld met ganzenlever en truffel in Madeirajus
***
Parfait van honing en truffel met nougatine en vanille saus
Voorgerechten
Bolletjes vers Brioche met gezouten boeren hoeveboter per 2 stuks
2.50
zuurdesembol met gezouten boeren hoeveboter
2.50
In Sherry vinaigrette gemarineerde coquille met knolseldrij en truffel
14.50
Half kreeftje koud geserveerd met kropsla en zwarte pepermayonaise
18.50
8 geroosterde Spicy gamba,s in knoflookolie met fijne groentjes en kruiden
14.50
Bonbon van Shetlandzalm met Hollandse garnaaltjes . aardappelsalade en hofmeesterdressing
14.50
Tartaartjes van weide rund met kwarteleitjes ,truffelmayonaise en oude kaasschilfers
14.50
Pastei van ganzenlever met gerookte Oosterschelde paling en zoetzure rode bietjes
14.50
Gebakken ganzenlever met gekaramelliseerde Pinklady appeltjes en lichtzoete Calvadosjus
16.50
Soep
Klassieke romige Bisque van langoustines met stukjes gamba,s
15.00
Romige soep van bospaddenstoeltjes geparfumeerd met wintertruffel
12.50
Tom Kha Kai , Spicy cocos curry soep met scharrelkip en gehakte gamba,s
12.50
Hoofdgerechten
Vispannetje "Wiesen" Verse Noordzee visjes , schaal en schelpdiertjes in witte wijnsaus
21.50
Gegrilde Noordzee Tarbot met bospaddenstoeltjes en truffelboter
24.50
Pasta met kreeft en basilicum, gepofte tomaatjes
24.50
Bresse kip gevuld met eendenlever en truffel in Madeira jus
24.50
Kalfsragout met zwezerik en kalfsgehaktballetjes, truffel en fleurons
21.50
12 uur gestoofde Hollandse runderwang "Bonne Femme" met rode wijnsaus
21.50
Kaas/Dessert
Assortiment gerijpte Hoeve kaasjes by Bourgondisch Lifestyle met garnituurtjes
12.50
Parfait van honing en truffel , nougatine en vanille saus
10.50
Dame Blanche “Wiesen”
10.50
Klassieke flensjes in sinaasappel Grand Marnier saus met boerenroomijs
12.50
Bombe van melkchocolade “Schwarzwald”
10.50
Friandises
5.50