Traiteur

In huiselijke sfeer genieten van de smaken van "Wiesen"

Stel je eigen menu samen en bestel onze gerechtjes via onze website:              

Home->>bestellen->>Wiesen traiteur/kerst 2020.

Telefonisch: 040-2446666 of info@wiesen-restaurant.nl

Openingstijden:

do-vrij-za-zo: 12:00-18:00 uur.

ma-di-wo: gesloten. (Eventueel op aanvraag)

 

Menu's

Truffel menu 3/4 gangen

45.00/52.50

In Sherry vinaigrette gemarineerde coquille met truffel en knolselderij

***

Romige soep van bospaddenstoeltjes geparfumeerd met truffel (4e gang)

***
Bressekip gevuld met ganzenlever en truffel in Madeirajus

***

Parfait van honing en truffel met nougatine en vanille saus

 

Voorgerechten

Bolletjes vers Brioche  met gezouten boeren hoeveboter per 2 stuks

2.50

zuurdesembol met gezouten boeren hoeveboter

2.50 

In Sherry vinaigrette gemarineerde coquille met knolseldrij en truffel

14.50

Half kreeftje koud geserveerd met kropsla en zwarte pepermayonaise

18.50

8 geroosterde Spicy gamba,s in knoflookolie met fijne groentjes en kruiden

14.50

Bonbon van Shetlandzalm met Hollandse garnaaltjes . aardappelsalade en hofmeesterdressing

14.50

Tartaartjes van weide rund met kwarteleitjes ,truffelmayonaise en oude kaasschilfers

14.50

Pastei van ganzenlever met gerookte Oosterschelde paling en zoetzure rode bietjes

14.50

Gebakken ganzenlever met gekaramelliseerde Pinklady appeltjes en lichtzoete Calvadosjus

16.50

 

Soep

Klassieke romige Bisque van langoustines met stukjes gamba,s

15.00

Romige soep van bospaddenstoeltjes geparfumeerd met wintertruffel

12.50

Tom Kha Kai , Spicy cocos curry soep met scharrelkip en gehakte gamba,s

12.50

 

Hoofdgerechten

Vispannetje "Wiesen" Verse Noordzee visjes , schaal en schelpdiertjes in witte wijnsaus

21.50

Gegrilde Noordzee Tarbot met bospaddenstoeltjes en truffelboter

24.50

Pasta met kreeft en basilicum, gepofte tomaatjes

24.50

Bresse kip gevuld met eendenlever en truffel in Madeira jus

24.50

Kalfsragout met zwezerik en kalfsgehaktballetjes, truffel en fleurons

21.50

12 uur gestoofde Hollandse runderwang "Bonne Femme" met rode wijnsaus

21.50

 

Kaas/Dessert

Assortiment gerijpte Hoeve kaasjes by Bourgondisch Lifestyle met garnituurtjes

12.50

Parfait van honing en truffel , nougatine en vanille saus

10.50

Dame Blanche “Wiesen”

10.50

Klassieke flensjes in sinaasappel Grand Marnier saus met boerenroomijs

12.50

Bombe van melkchocolade “Schwarzwald”

10.50

Friandises

5.50