Traiteur menu

Weekmenu

 

*Bonbon gerookte Schotse zalm . Hollandse garnaaltjes . gemarineerde asperge . limoen-kruidencrème  

*Romig soepje van asperges en bieslook

*Asperges op Brabantse wijze . Livarham . scharrelei . Hoeveboter

*Kempische Hoender . tuinkruiden . asperges . romige morillesaus

*Aardbei "Romanoff"

*Seizoenskaasjes van "Bourgondisch Lifestyle" met appelstroop en nootjes

 

 

 

*4-gangen 55

*5-gangen 65

*6-gangen 75

 

 

Voorgerechten

3 of 6 Zeeuwse oesters "cru". citroen . sjalotjes in rode wijnazijn

13.50/ 27

3 of 6 Zeeuwse oesters . spinazie . Hollandaise saus

16.5/ 33

Door onze Urkse visboer gerookte Schotse zalm . Hofmeesterdressing . kropsla . citroen

15.50

Klassieke coctail Hollandse garnaaltjes . Whiskeysaus . citroen

15.50

Pizza kreeft . mozzarella . tomaat . basilicum

15.50

Dungesneden Pata negra (50 gram) . olijfjes . gedroogde tomaatjes
15.50

3 Profiteroles . ganzenlevermousse . karamel

15.50

Tartaartjes Weiderund . kwartelei . oude kaas . truffelcrème 

Soepen

Bisque d'Homard . kreeft . cognac . hollandse garnaaltjes

15

Thaise Tom kha kai . gamba . kippendij . koriander . limoen

12.50

Crème soep van Brabantse asperges . Livarham . scharrel ei . bieslook

12.50

Hoofdgerechten

Zeetongrolletjes . Noorse langoustines . kreeftensaus

24.50

Gebakken sliptongetjes . krieltjes . spinazie

24.50

Geroosterde Noordzeetarbot . gamba . asperges . tomaat . basilicumbotersaus

24.50

Asperges "Wiesen" . Livarham . peterselie . aardappeltjes . scharrelei . Hoeveboter

24.50

Hollandse Lamssucade . asperges . aardappelgratin . tuinboontjes . tijmjus

24.50

Tournedos van de grill . voorjaarsgroentjes . rode-wijnsaus. (supplement gebakken ganzenlever +7,50)

24.50

Kaas/dessert

Seizoens kaasjes van Bourgondisch lifestyle . garnituurtjes

14.50

Aardbei "Romanoff"

12.50

Sablé taartje met Zwitserse room en limoen . rode vruchten . Linde-honingijs

12.50

Dame blanche "Wiesen"

12.50